Fyn Ys

De mooiste projecten zijn de uitdagingen waar passie, communicatie en gevoel bij elkaar komt. Fyn Ys is een ijs speciaalzaak uit Leusden die alle ingrediënten lokaal inkoopt. ‘s ochtends in de koe, ‘s avonds op je hoorntje is dan ook hun lijfspreuk. Met een ruim assortiment aan vele smaken ijs zorgen voor de perfecte smaak op je hoorntje. Wij werden benaderd om een belevingsgerichte webshop te bouwen die eer doet aan de visie van Fyn Ys.

Koeien, Pixels en Verhalen
De uitdaging in dit project was de beleving. Er is een fotograaf en een tekstschrijver ingeschakeld om elk stukje communicatie, zowel tekst, beeld als website volledig tot zijn recht te laten komen. Een grafisch uitgewerkt verhaal vertelt het proces van Fyn Ys. Een toegankelijke webshop geeft je de mogelijkheid om ook voor thuis deze heerlijkheden te bestellen. Een prachtig resultaat voor deze IJssalon die in de top 10 beste IJssalons van NL staat!

Recensie
Wij zijn heel erg blij met Interly. Vanaf de start van ons bedrijf zijn we bij Interly terecht gekomen. Ze hebben ons heel goed geholpen met het bouwen van onze website. Vooral het persoonlijke contact vonden wij erg fijn!

Jelle Horst 

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op