Home / Maatwerk Websites

Maatwerk website laten maken

Volstaat een standaard website niet en is er behoefte aan maatwerk? Interly is gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites voor middelgroot tot groot MKB. Met ons maatwerk traject kan je rekenen op volledige ontzorging, professioneel advies en een website met resultaat.

Kennismaken

Een maatwerk website die het verschil maakt

Een maatwerk website of custom website kan van A tot Z ontwikkeld worden op basis van de wensen van een organisatie. Geen enkele website en organisatie is hetzelfde en daarom is het essentieel om na te denken over de maatwerk website.

Wat wil je bereiken? Wat voor design? Wie is de doelgroep? Hoe kunnen we de website op maat zo inrichten dat het meer tijd en omzet oplevert? Tijdens interactieve sessies gaan we met dit soort vragen aan de slag en komen we tot een bruikbaar plan. Dit plan wordt door vertaald naar een maatwerk website die precies oplevert wat jij nodig hebt.

Heb ik een maatwerk website nodig?

Er zijn veel grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Unicef, Spotify, Playstation en Rijksoverheid die een maatwerk wordpress website hebben. Deze bedrijven hebben behoefte aan net wat meer dan een standaardoplossing en dit is een website op maat. Denk hierbij aan een uniek design, snelheid, privacy, toegankelijkheid, beveiliging en koppelingen.

Door de veelzijdigheid van WordPress is het mogelijk om zowel plug & play sites te maken of iets op maat te bouwen.

Hoe gaat een maatwerk traject in zijn werk?

Van idee tot oplevering. Een gestructureerd bedrijfsproces en onze vakbekwame crew garanderen een soepel proces waarin wij jou van a tot z begeleiden.

Fase 1: Strategie

We maken het voorstel en bepalen de strategie van het traject samen.

 • Kennismaken
 • Strategische intake
 • Voorstel & plan
Fase 2: Concept & design

Wij ontwerpen de website en bespreken deze met jou.

 • Professioneel design
 • Overzicht layout
 • Feedback rondes
Fase 3: Development

Wij bouwen de website en jij levert de teksten, foto’s en inhoud aan.

 • Live meekijken
 • Inhoud aanleveren
 • Feedback rondes
Fase 4: Online activatie

Na akkoord kan je gloednieuwe website online!

 • Koppelingen
 • Optimalisaties
 • Training & beheer
Ons kantoor in Leusden

Ons bureau is gevestigd aan de Philipsstraat 4b in Leusden. Met een team van 12 professionals bouwen wij dagelijks de mooiste digitale experiences voor onze opdrachtgevers.

We werken voor van zzp’ers tot corporates door Nederland en Europa. Geen uitdaging is ons te gek! Wil je een website laten maken in Leusden en lijkt het je gaaf om een keer koffie te drinken voor de mogelijkheden? Daag ons uit.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op