Blackbear

Maatwerk WordPress Website

Nieuwe projecten opzetten kan een enorme uitdaging zijn. Een nieuwe afdeling opzetten kost tijd, personeel werven lijkt met de dag lastiger te worden. Freelancers bieden uitkomst, maar hoe selecteer je de beste vakmensen?

De juiste professionals vinden voor een project hoort makkelijker te kunnen. Met die gedachte is blackbear opgericht in 2018. Het bedrijf biedt een platform dat professionals aan bedrijfsprojecten koppelt. Geen standaard marktplaats voor freelancers, maar een community waar expertise en kwaliteit voorop staan.

Ondanks dat blackbear over een eigen marketingafdeling beschikt, kwam het bedrijf met een specifiek verzoek naar Interly. Er moest razendsnel een website online komen. Secuur, snel en professioneel. Marketeer Stefan Maritz van blackbear deelt zijn bevinden.

Blackbear heeft marketingkennis binnenshuis. Waarom zijn jullie bij Interly terecht gekomen?

“We waren specifiek op zoek naar een bureau gespecialiseerd in web development. Het was hierbij belangrijk dat de nieuwe website snel de lucht in zou gaan.”

“Interly heeft een goede reputatie op het gebied van webdesign, huisstijl en van logo’s. Daar hadden we ze niet voor nodig. Bij blackbear hebben we een UX designer en ik heb zelf ervaring met copywriting en webdesign. Dat is dus niet waar we Interly voor hebben ingeschakeld.”

“We hebben specifieke instructies bij ze neergelegd: dit is het ontwerp voor de website, we hebben het binnen een paar weken nodig. De site moet snel laden, niet crashen en vooral goed vindbaar zijn. Kunnen jullie dat leveren? Zo ja, dan gaan we aan de slag.”

 

En heeft Interly de verwachtingen waargemaakt?

“Jazeker, ik was onder de indruk van de snelheid waarmee ze de nieuwe website hebben opgeleverd. De kwaliteit is prima. De site heeft een goede uptime, de navigatie en optimalisatie zijn goed geïntegreerd. Ze hebben goed werk geleverd.”

“Daarnaast heeft Interly nog wat andere technisch werkzaamheden uitgevoed. De server is gemigreerd en de site is goed geïntegreerd met andere systemen. Dit klinkt allemaal technisch, maar dit is wel wat we van een web development bureau verwachten. Ze kennen de techniek, dat is belangrijk.”

Wat vind je verder van de samenwerking met Interly?

“Ik ben tevreden. Het is heel simpel. We hebben een contract afgesloten. Daarin staat dat als er wat mis is met de website, zij het meteen oplossen. Daar betalen we ze voor. En het fijne is dat ze dat ook doen. Als de website er op vrijdag uit ligt, dan is ie in het weekend weer live. Dit staat ook vastgelegd in een servicecontract, maar die jongens maken het ook echt waar.”

“Daarnaast vind ik het contact met iedereen prettig. Iedereen is rechtstreeks benaderbaar via Whatsapp. Als er wat moet worden aangepast, dan is dat zo gebeurd. Wil ik iemand van Interly spreken, dan heb ik ze zo aan de lijn. Ze zijn een goede partner om mee samen te werken.”

Cases

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op