Home / Websites

Websites

Jouw website is veel meer dan een online visitekaartje. Met Interly als digitaal partner ben je verzekerd van een site die bezoekers aantrekt en omzet in klanten.

Project bespreken

Vallen de resultaten tegen?

Voelt je website meer als een onzichtbaar hoekje op het internet? Daar brengen wij verandering in. Interly maakt van jouw website een ijzersterk fundament dat jouw onderneming meer leads en klanten oplevert.

Geen of weinig leads

Je bezoekers voelen zich niet begrepen. Met lage conversies, weinig offerte aanvragen en beperkte bestellingen als gevolg.  

Geen sollicitaties op je vacatures

Net als de rest van Nederland personeel nodig? Waarschijnlijk valt je website tegen en dat trekt geen nieuwe sollicitanten aan. 

Beperkte vindbaarheid

In Google bundelt je website ergens onderaan en resultaten blijven uit. Geen verkeer vanuit Google. Dit kost je veel omzet. 

Een verouderde website

Je huidige website is verouderd en is visueel onaantrekkelijk. Het draagt niet de visie van je bedrijf uit en dat is slecht voor je imago.

Websites die converteren en geld opleveren

Een website naar een hoger niveau tillen, dat kan een flinke uitdaging zijn. Daarom heb je als ondernemer een digitale partner nodig. Wij stellen kritische vragen over je marketing en brengen je op een volgend niveau. Jouw website hoort een verlengstuk van jouw bedrijf te zijn, met de juiste samenwerking boksen we dit voor elkaar!

Er zijn veel bureaus die zeggen te kunnen helpen, maar er zijn er maar weinig die echt weten wat je nodig hebt. Daar maken we bij Interly het verschil mee. Met onze Big Bang aanpak zetten we de digitale fundering voor jouw bedrijf neer. 

Vervolgens gaan we aan de slag. Jouw input is hard nodig, dus we houden je nauw betrokken. Samen gaan we voor een eindresultaat waarmee je de markt verovert. We hebben al meer dan 250 ondernemers geholpen bij het behalen van digitaal succes. 

Hoe doen we dit?

Instap Website

Perfect voor nieuwe bedrijven en eenvoudige websites


Basic website workshop
Bewezen website framework
1 op 1 begeleiding bij inrichting
Volledig in eigen huisstijl
Goed vindbaar in Google
Ontwikkeld in WordPress
Lagere investering & snel online

Contact

Maatwerk website

Complexe en unieke websites


BigBang strategie & marketing workshop
Ontwerp volledig op maat
Alles is technisch mogelijk
Volledig gericht op conversie
Ontwikkeld in WordPress of Laravel
Erg goed vindbaar in Google
Optioneel: Teksten, foto’s en video
Optioneel: Online marketing

Contact

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op