Home / Webapplicaties

Webapplicaties

Ben je opzoek naar een partij die een webapplicatie kan ontwikkelen? Met behulp van een webapplicatie, ook wel bekend als webapp, kunnen tijdrovende, foutgevoelige of repetitieve taken binnen bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden. Team interly is specialist in het maken van webapplicaties. We helpen je graag met onze bewezen aanpak.

Project bespreken

Verschillende soort webapplicaties

Een webapplicatie kan veel verschillende functies hebben. Onderstaand een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Platform

Een platform website is een digitale omgeving waar gebruikers interacties hebben, zoals delen van informatie, transacties en communicatie. Het is een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt.

Configurator of rekenmodule

Met een configurator kunnen je website bezoekers informatie verkrijgen. Door het ontwikkelen van een maatwerk module kunnen ze stapsgewijs tot bijvoorbeeld een offerte of een uniek product komen.

Portaal

Via een portal kunnen klanten of medewerkers inloggen om informatie te vinden en informatie te delen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een webshop hebt die B2B en B2C verkoopt via een aparte omgeving.

Dashboard

Een dashboard op maat wordt gebruikt om verschillende soorten data te tonen. Hier kan je bijvoorbeeld je CRM, boekhouding en planning in bekijken. Het dashboard is een van het tonen van bestaande data in combinatie met maatwerk software.

Waarom een webapplicatie?

Bij Interly begrijpen we dat webapplicaties verschillende doelen dienen en daarom niet allemaal hetzelfde zijn. Het ‘op maat maken’ van een webapplicatie is essentieel, anders zou het een verspilling van tijd zijn, toch? Een webapplicatie moet perfect passen binnen jouw organisatie. Het hoofddoel is om digitalisatie te bevorderen en het werkproces te stroomlijnen, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparing en tijdwinst.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je besluit om een webapplicatie te laten ontwikkelen door Interly, begint ons team met een grondige analyse van jouw case. Gedurende het proces werk je nauw samen met een van onze teams. Via onze Big Bang Sessies en prototypes krijg je inzicht in het proces, waardoor je precies kunt zien waar de uitdagingen liggen en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Bij de ontwikkeling van een webapplicatie staat de gebruiker altijd centraal. Als webapplicatieontwikkelaar houden we voortdurend rekening met wie de applicatie zal gebruiken en wat het doel ervan is. We zorgen ervoor dat het complete software systeem naadloos geïntegreerd is en gemakkelijk te updaten is voor toekomstige verbeteringen.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op