Home / Webbeheer

Webbeheer

Voor elk bedrijf is een stabiele website essentieel. Met Interly als digitale partner  heb je niet alleen een website die altijd online is, maar weet je zeker dat alle systemen snel, veilig  en up-to-date zijn.

Project bespreken

Wat gebeurt er als je op ‘update’ klikt?

Aan de achterkant van een website zitten honderden knoppen en talloze functionaliteiten. Het kan een enorm doolhof zijn, vooral als je niet dagelijks met websites werkt. Updates, hack-pogingen, nieuwe plugins: bij webbeheer komt veel kijken. 

Lang wachten op hulp

Staat er iets fout op je website, dan kan het bij sommige bureau’s dagen duren voordat je antwoord krijgt. Of je krijgt zelfs geen antwoord. 

Trage laadtijd en slechte performance

Een trage website is een conversiekiller en het kost je je ranking in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw site razendsnel laadt, zodat bezoekers blijven en converteren.

Onverwachte kosten

Een factuur van honderden euro’s voor een simpele update: dat is het laatste wat je wilt. 

Zorgeloos beheer en support

Een website laten beheren kan stressvol zijn. Bij ons is dat het tegenovergestelde. Interly zorgt ervoor dat je nooit meer omkijken hebt naar problemen met je website. 

Of het nu gaat om maandelijkse updates, nieuwe functionaliteiten of om de beveiliging: ons support-team heeft alles onder controle en is één appje van je verwijderd. Geen slapeloze nachten meer voor gehackte systemen en geen frustraties meer over lange wachttijden. Met Interly als partner kies je voor digitale beveiliging waar niemand langskomt!

Wat kan je verwachten?

  • Updates van WordPress, thema’s en plugins
  • Dagelijkse backup tot 30 dagen terug
  • 24/7 monitoring van de uptime, performance en de beveiliging
  • Professionele plugins voor beveiliging, snelheid en performance
  • Gratis reparatie na schade door een update of hack
  • Professionele helpdesk voor al je WordPress vragen

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op