Home / Bigbang Workshop

BigBang Workshop

Je weet dat je wilt groeien met je bedrijf. Het enige wat er ontbreekt, is een plan. Een plan voor meer verkoop, sollicitaties of efficiënte binnen je business. Het resultaat van deze workshop is een ijzersterk plan voor jouw groeiambitie. 

Direct inplannen
Wereldse resultaat vereist een ijzersterke strategie

Je weet dat je wilt groeien met je bedrijf. Het enige wat er ontbreekt, is een plan. Een plan voor meer verkoop, sollicitaties of efficiënte binnen je business. Iets wat echt resultaat oplevert. 

Al onze trajecten starten met de BigBang Workshop, maar deze workshop is ook los af te nemen. Het resultaat van deze interactieve workshop is een ijzersterk digitaal groeiplan voor je bedrijf. Denk aan een plan voor je website, webshop, webapplicatie, online marketing of een combinatie van dit. Je hebt het doel en wij zijn het middel. Het resultaat is leidend.

Wat gaan we doen?

We gaan tijdens de workshop op 3 thema’s in: Het bedrijf, de markt en het project. In een of meerdere sessie gaan we interactief sparren over al deze onderdelen. Dit verwerken wij in een BigBang plan en dit pitchen we aan je. Is het een ‘JA!’? Dan gaan we samen verder bouwen. 

Met jarenlange ervaring in de sector en een bewezen aanpak, hebben we al meer dan 250 bedrijven geholpen hun doelen te bereiken. Onze methode is helder, effectief en zorgt voor resultaat. Waar je zelf ook mee aan de slag kan. 

Wat levert het op?

  • Een volledig plan voor jouw website, webshop, web-app
  • Optioneel met een volledig marketingplan
  • Volledige uitwerking van de wireframes, structuur en functionaliteiten
  • Uitgewerkte buyer persona’s en customer journey’s
  • Uitgebreide trend- en concurrentieanalyse
  • Een volledige offerte voor de volledige uitwerking en ontwikkeling.

Elke workshop is op maat en wordt op basis van jouw groeiambitie samengesteld.

 

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op