Klein Paleis

Maatwerk Woocommerce Webshop

Als ondernemer zal het volgende je bekend voorkomen. In je dagelijks leven loop je tegen een probleem aan. Je bent op zoek naar iets. Een product, een dienst of een oplossing voor een probleem. Het kost je bijzonder veel moeite om te vinden wat je nodig hebt.

Dit moet makkelijker kunnen, vind je. Er moeten meer mensen zijn die tegen dit probleem aanlopen, toch? En dus besluit je niet langer te zoeken, maar zelf de aanbieder te worden.  Je ziet een gat in de markt.

Dit is ongeveer wat Sanne Onderwater overkwam. Tijdens haar zwangerschap was ze uren kwijt aan de online zoektocht naar leuke babyspulletjes. Aanbod was er wel voldoende. Alleen nam het vinden van de juiste producten te veel tijd in beslag. En dus richtte ze Klein Paleis op.

 

Het internet barst van de webshops die babyspullen aanbieden. Wat maakt Klein Paleis anders dan concurrerende platformen?
“Er zijn twee soorten webwinkels voor babyproducten. Je hebt de kleinere webshops, vaak gerund door jonge moeders die zelf wat producten inkopen en versturen. Het aanbod is daar beperkter en de levertijden langer. En dan heb je ook de grotere platformen, met een breder assortiment. Bij dit soort webshops is het aanbod juist enorm, dit maakt het vinden van leuke babyspullen vaak lastig.”

“Met Klein Paleis bieden we een soort tussenweg. Het is een webshop waar je makkelijker kunt zoeken. Ben je acht maanden zwanger en wil je de eerste babykleren bestellen? Of heb je een peuter van één jaar en op zoek naar de juiste voeding? Bij ons zie je meteen welke oplossingen aansluiten bij jouw situatie.”

Hoe ziet dit er in de praktijk uit voor shoppende klanten?
“Met behulp van filters, categorieën en content-artikelen bieden we producten aan die bij jouw situatie passen. Zwanger zijn, een jonge baby voeden, of een tweejarige peuter een Kerstcadeau geven; dit zijn verschillende situaties en levensfases. In onze webshop bieden we oplossingen die precies gericht zijn op de leeftijd van jouw kind.”

“Daarnaast doen we meer dan alleen babyproducten verkopen. We zijn zowel een webwinkel als een kennisplatform. Mensen onderschatten namelijk vaak wat je allemaal moet weten over de zwangerschap. Of hoeveel spullen je wel niet nodig hebt als je net bent bevallen. Wij helpen je niet alleen aan de juiste producten, maar delen ook gratis kennis.”

Je hebt zelf een achtergrond in de marketing en kent veel digitale bedrijven. Waarom heb je juist voor Interly als partner gekozen?
“Er bestaat zoiets als een top 100 van e-commerce partijen. Ik ben in die lijst op zoek gegaan naar een middelgroot bedrijf en kwam toen bij interly terecht. Zij hadden veel goede recensies en dus ben ik bij ze langs gegaan.”

“Vanaf het begin was er meteen wel een goede klik. We hadden een partij nodig die meer kon dan alleen een website bouwen. Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje achter de schermen. Hosting, goede marketingstrategie en Google Analytics. Je wil een technische helpende hand die alle ideeën kan uitvoeren. Dat is waar Interly bij kon helpen.”

Wat vind je tot nu toe van de samenwerking?
“Het bevalt goed. Ze zijn erg toegankelijk en reageren heel adequaat. Ook hebben ze bij een technische fout meteen door wat er aan de hand is. Je hoeft het niet eens uit te leggen, ze zien het meteen.”

“Daarnaast was het best wel een klus om de site af te krijgen. Het was mijn wens om voor de feestdagen live te gaan. We hebben samen alles op alles gezet en het is uiteindelijk gelukt. Daar ben ik natuurlijk blij mee.”

Wat maakt Interly anders dan de andere bedrijven waar je mee hebt gewerkt?
“Bij andere partijen gaan dingen vaak stroever. Je moet dan een ticket inschieten, of ze hebben screenshots nodig. Bij Interly heb ik het idee dat de lijntjes veel korter zijn. De manier van communiceren is veel relaxter.”

“Wat me daarnaast opvalt, is dat je ziet dat ze echt hard aan het werk zijn. Bij andere bedrijven was dit vaak minder zichtbaar. Je betaalt ze wel netjes geld, maar hebt geen idee wat ze precies aan het doen zijn. Dat is bij Interly anders. Bij hen zijn de lijntjes korter, daardoor komen ze betrouwbaar over.”