Home / Branding Positionering

Branding & positionering

Ready for takeoff.

Je twijfelt over de visuele identiteit van je bedrijf. Communiceert het wel wat het moet uitstralen? Waar moet ik beginnen? Of je wilt een bedrijf starten en bent opzoek naar een partij die je kan begeleiden tot een professionele huisstijl? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 250+ succesverhalen en een tevredenheid van 99% durven wij ook jouw uitdaging aan.

Met dit traject ben je verzekerd van een professionele visuele identiteit. De starten dit traject altijd met een strategische kickoff. Wie ben jij als bedrijf? Wat zijn je kernwaarden, wat is je missie en wat is je stip op de horizon? Samen ontdekken we wat jouw business is en vervolgens naartoe moet. Op basis van de kickoff gaan wij aan de slag om de input te vertalen naar een huisstijl die naadloos aansluit.

Kennismaken

Wat kan je verwachten?

Onze designers gaan op basis van de strategie aan de slag met het design. Het design sluit altijd aan op de behoefte van je doelgroep. Na verschillende aanpassingsrondes worden de ontwerpen opgeleverd. 

  • Logo ontwerp & pakket
  • Ontwerp visitekaartjes
  • Ontwerp briefpapier en enveloppen
  • Drukklaar aangeleverd
  • Optioneel: Uit te breiden met een website of webshop
  • Optioneel: Volledig drukwerkpakket (pennen, banners, flyers, mappen)
Hoeveel aanpassingen zijn er inbegrepen in het maken van een logo?

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Uit ervaring weten wij dat we nooit meer dan 3 correctierondes nodig hebben voor het opleveren van een logo. Mocht er meer nodig zijn, dan zijn wij daar flexibel in.

Hoeveel voorstellen ontvang ik

Na de kickoff ontvang je tussen de 2 en 4 voorstellen. Dit is afhankelijk van je wensen en de uitkomsten van de kickoff. Als wij denken dat er meer voorbeelden nodig zijn (of jij uiteraard), dan ontvang je deze. Meestal starten we met 3 ontwerpen en gaan we verder o.b.v. een van deze concepten.

Hoe lang duurt een traject en hoe duur is een website bij jullie?

Een traject duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de opdracht, hetzelfde geldt voor de kosten van een traject. De investering van dit traject ligt rond de € 1000 exclusief btw, maar alles is bespreekbaar. Op basis van jouw wensen maken wij een passend voorstel. Wij streven naar uitmuntende kwaliteit en een goede investering verdien je altijd terug.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op