Midland Tours

Maatwerk WordPress Website

,,Het is gewoon een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Ik kan het niet anders zeggen.”

Midland Tours biedt met passie compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse trips aan met luxe touringcars. Vanuit midden Nederland creëren eigenaren en chauffeurs-reisleiders Roel en Gijs op maat gemaakte reiservaringen aan bedrijven en particulieren. Roel Arends vertelt hoe Interly het bedrijf heeft geholpen met hun website en online marketing. 

Hoe is Midland Tours in contact gekomen met Interly?
“Het begon allemaal via mijn broer, die bevriend is met de oprichter van Interly. In 2016 stonden zowel Maartens bedrijf als Midland Tours nog in de kinderschoenen. We besloten elkaar een handje te helpen om te groeien. Dat is inmiddels alweer acht jaar geleden. Dankzij onze samenwerking met Interly hebben we nog steeds elk kwartaal contact om de website en het aantal bezoekers te evalueren. Zo blijven we samen steeds weer een stap vooruit zetten.”

Wat heeft Interly verzorgd voor Midland Tours?
“Bij het opstarten van een nieuw bedrijf komt er veel kijken: van logo en kleurkeuzes tot lettertype en teksten. En natuurlijk de complete bouw van de website, van ontwerp tot livegang. Toen Gijs en ik in 2016 Midland Tours oprichtten, nam Maarten het hele online visitekaartje van A tot Z voor zijn rekening. Zelfs de vindbaarheid in Google werd voor ons geregeld. Ideaal!”

Hoe verloopt de samenwerking met Interly?
“De samenwerking is echt een wisselwerking, en dat is ontzettend fijn. Interly neemt ons veel taken uit handen en onze wensen worden altijd meegenomen. De digital agency luistert goed naar wat we willen en vertaalt dit perfect naar beeld en tekst.

Gijs en ik wilden dat onze website een professionele uitstraling kreeg. De website, ons online visitekaartje, moet mensen aanspreken en persoonlijk aanvoelen. Het is een kunst om de juiste balans te vinden tussen zakelijk en toegankelijk. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit senioren. Het is belangrijk dat zij de teksten begrijpen en eenvoudig een reis of dagje uit kunnen boeken. Tegelijkertijd richten we ons ook op bedrijven en mensen die een touringcar willen huren. Deze doelgroep spreken we op een andere manier aan. Interly is erin geslaagd om beide doelgroepen op de juiste manier te benaderen.”

Hoe omschrijf je het huidige contact met Interly?
“Nog steeds goed, misschien wel beter dan in de beginfase. Je schept in de loop van de jaren een band. En we blijven samen ontwikkelen. Nu gaan we de website opnieuw vormgeven met een nieuw design, een ander lettertype en geüpdatete teksten. Alles wordt aangepast om meer van deze tijd te zijn. Over een paar maanden gaat de nieuwe website live.

Het contact met Interly blijft uitstekend. Het nieuwe ontwerp is geweldig en Gijs en ik waren meteen enthousiast. Net zoals we acht jaar geleden begonnen met Interly, blijven we samen groeien en innoveren.”

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op