Dijkstra Milieutechniek

Branding | Maatwerk WordPress Website | Leadgeneratie

De samenwerking met Interly is een essentieel onderdeel geworden van mijn busines

De dienstverlening van Dijkstra Milieutechniek behoort tot een klassiek voorbeeld van een uiterst specifieke nichemarkt. Op het gebied van marketing is dit voor een digital agency op meerdere gebieden uitdagend. Een website ontwerpen en de positionering bepalen is het halve werk, maar digitaal klanten binnenhalen is nooit een gegeven. 

Toch behoort Dijkstra Milieutechniek tot een van de grootste succesverhalen van 2024. De website van Imre Dijkstra is een absolute conversie machine die zijn investering dubbel en dwars terugverdiend. 

 ,,Dat hele digitale gedoe was compleet nieuw voor me,” vertelt Imre. ,,Ik had het zelf het idee dat een logo en een website gewoon als visitekaartje dienen, maar sinds ik met Interly werk, weet ik veel beter. De digitale wereld en de samenwerking met Interly zijn een essentieel onderdeel geworden van mijn business.” 

Hoe is die samenwerking tot stand gekomen?
,,Het bouwen van een website en het ontwikkelen van een huisstijl heb ik volledig bij hen neergelegd. Ik dacht eerst dat een website maken bestaat uit een beetje teksten en foto’s plaatsen, maar Interly pakte letterlijk elk detail aan. Ze hebben een heel nieuw logo ontworpen dat ook echt aansloot bij het bedrijf dat ik binnen een paar jaar wou opbouwen. Vervolgens zijn ze heel specifiek naar de positionering gaan kijken en hebben op basis daarvan mijn bedrijf digitaal vormgegeven.”

Wat hebben zij daarna op het gebied van marketing gedaan?
,,Dat is nog het mooiste. Ze hebben een heel marketingpakket aangeboden en uitgevoerd, waardoor er binnen no-time allemaal aanvragen via de site binnenkwamen. Een deel van de projecten die we hebben aangenomen, zijn via de site binnengekomen. En ik heb niet over kleine klusjes, maar projecten die tussen de €20k,- en de €50k,- aan omzet opleveren!”

In hoeverre was de investering in marketing rendabel?
,,Die investering verdient zich echt makkelijk terug. Ik heb gemiddeld €3,- per dag geïnvesteerd in advertenties en zoekmachines. Als ik kijk wat ik daarvoor heb teruggekregen aan werk en opdrachten, is dat een van de meest rendabele investeringen die ik ooit heb gedaan. Mijn bedrijf is in Q1 van 2024 online ook door 177 duizend mensen gezien, dat is echt veel!” 

 

Een open deur intrappen, maar het klinkt alsof je tevreden bent?
,,Dat sowieso. Door Interly is mijn bedrijf gegroeid en daarnaast is de samenwerking met hen ook een belangrijk onderdeel van de groei van Dijkstra Milieutechniek. Het is bijna alsof ik mijn eigen marketingafdeling heb, zo voelt het.” 

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op