Your Own Leader

Maatwerk WordPress Website

Interly zorgde ervoor dat alles tot in detail werd uitgevoerd, zoals gepland.

Voor Your Own Leader raapte Interly alle creativiteit bij elkaar en ontwikkelde de nieuwe website van de enige Boeddhistische sportschool in Nederland.

Freek Diets is de eigenaar van Your Own Leader en krijgt bijna dagelijks positieve reacties op zijn maatwerk website.

Hoe ben je in contact gekomen met Interly?
“De eigenaar van Interly en ik zijn jeugdvrienden uit Leusden. Maarten en ik zijn later allebei in het ondernemerschap gerold. Hij in digital agency, ik als personal trainer en later als oprichter van Your Own Leader. Twee jaar geleden besloten we om naast een vriendschappelijke, ook een zakelijke relatie aan te gaan. Deze samenwerking was voor ons een logische stap om elkaar te helpen met de groei van onze ondernemingen.”

Hoe heb je de samenwerking met Interly ervaren?
“De samenwerking met Interly heb ik als heel positief ervaren. Maarten is een toffe gast en heeft een groot netwerk in Amersfoort en omgeving. Het persoonlijke contact met Maarten en zijn team was prettig en efficiënt. Daarnaast bruist het hele team van Interly van de energie, originaliteit en creativiteit. 

Wat ik heel knap vind, is dat Interly de website op een unieke manier heeft vertaald naar een krachtige uitstraling. Ik kon al mijn wensen aangeven, maar vertrouwde vooral op hun expertise.”

Wat vind je van het resultaat?
“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. De website straalt precies uit wat ik voor ogen had. Your Own Leader is geen standaard en statige sportschool. Het is een belevings-tempel. Deze sfeer komt goed terug in het creatieve en minimalistische design van de website. Interly heeft laten zien dat zij enorm creatief is en in staat is om elk bedrijf een unieke website te bieden. Ik krijg nog steeds veel positieve reacties over de website van onze klanten. Dat is voor Interly ook een mooi compliment.”

Zou je Interly aanbevelen aan andere ondernemers?
“Ja, ik zou Interly zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Het persoonlijke contact en de professionaliteit van Maarten en zijn team maken de samenwerking heel prettig. De kracht van de digital agency ligt in het bouwen van creatieve en onderscheidende websites die perfect aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. De nieuwe website klopt van begin tot eind en straalt exact uit wat Your Own Leader is.”

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op