Vegavriend

Maatwerk Woocommerce Webshop

Soms krijgen wij met concepten te maken die ons positief verbazen. De webshop van VegaVriend valt onder deze categorie. Diervoeding die volledig vegan is. Honden en katten moeten namelijk de kans hebben om voedsel te krijgen waar geen andere dieren voor zijn gebruikt, aldus de visie van VeganVriend. Een gedachten waar wij ons bij Interly goed in kunnen vinden.

Een complete website met webshop. Dat is het verzoek dat wij kregen van Rick Scholtes, eigenaar van VegaVriend. Wij zijn tevreden met het resultaat. Desalniettemin is het waardevoller om de mening van Rick zelf te horen.

webshop voor vegan diervoeding

Hoe is VegaVriend bij Interly terecht gekomen?
“De webshop van VegaVriend bestaat al een aantal jaar. Ik liet de social media door een ander bedrijf doen. Die gaven me het advies om mijn webshop te vernieuwen. Zij raadden Interly aan en hebben me toen met hen in contact gebracht.”

Tegen welk probleem liep je aan met de oude webshop?
“De functies van de oude webshop waren beperkt. Ook de het mailingssysteem liep niet lekker, de klantbeleving was beperkt. Bezoekers werden niet echt verleid om dingen te kopen. Dat kon beter.”

Hoe heeft Interly dit probleem opgelost?
“Samen hebben we een gekeken waar de webshop aan moest voldoen. Vervolgens hebben zij mij een voorstel gedaan voor een nieuwe webshop. Die moest worden overgezet naar WooCommerce. Dat bleek lastiger te zijn dan gedacht. Uiteindelijk is het ze wel gelukt. De nieuwe webshop is ook gekoppeld met een nieuw mailsysteem, dit werkt stukken beter.”

En wat zie je hiervan terug?
“We zijn dus aan het groeien. De nieuwe website is een stuk beter. Er zijn veel meer mogelijkheden om klanten verleiden om iets te kopen. De klantreis is beter, de website heeft meer mogelijkheden en de zoekfunctie bovenaan bevalt me wel. We zijn er dus op vooruit gegaan.”

Hoe is de samenwerking met Interly?
“Ik heb mijn vertrouwen bij hen neergelegd. Als zij een plan geven voor de indeling van de website, dan geloof ik hen. Denken jullie dat iets goed werkt? Ik vertrouw erop. Soms heeft iemand een nieuw idee. Dan ga ik ervan uit dat dit werkt.

Verder vind ik heel fijn hoe ik geholpen word. Zo nu en dan heb ik vragen. Of er gaat een keer iets kapot. Dan gooi ik het in de groep en krijg ik vrij snel antwoord. Ik heb natuurlijk een contract met ze afgesloten. Maar het is alsnog fijn dat je ook echt hulp krijgt.

Hoe zou je Interly als partner omschrijven?
“Wat ik leuk vind, is dat ze een jong team hebben. Een van de redenen dat ik met Interly werk, is dat zij weten wat er speelt. Als ik maar met één of twee mensen zou werken, zou ik minder vertrouwen hebben. Aan de andere kant wil ik ook niet een té groot bedrijf. Het team van Interly is precies goed om mee samen te werken. Er zijn meerdere mensen bij betrokken, allemaal met een eigen specialisme. Dat staat mij wel aan.”

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op