Eindelijk, een website met resultaat.

Loop jij omzet mis?

Een slecht ingerichte website kan een zware impact hebben op je business. Je bent niet vindbaar, klanten begrijpen je website niet en het ademt jouw visie niet. Hierdoor loop je omzet en leads mis en dat is zonde. Als team Interly voor jou aan de slag gaat dan kan je vol vertrouwen rekenen op een professioneel plan en een unieke website die écht iets oplevert. We nemen je mee in het website traject en begeleiden je in elke stap, van idee tot online activatie. Samen realiseren wij een website met daadkracht voor jouw bedrijf.

Kennismaken

De Interly Crew regelt het voor je.

Al onze websites zijn door echte Professionals gebouwd en zijn erg makkelijk om zelf te beheren in WordPress.

  • Marketing intake & strategie inbegerepen
  • Altijd een uniek ontwerp wat aansluit op de huistijl
  • Goed vindbaar in Google
  • Training in het gebruik na oplevering
  • Optioneel: Hosting en Technisch onderhoud
  • Optioneel: Conversie optimalisatie en online marketing

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op