Home / Optimalisatie

Optimalisatie

Lek jij omzet?

De grootste kostenpost binnen het ondernemen: De omzet die je nooit verdiend hebt.

Heb je een website of webshop en heb je het idee dat er meer in zit? Valt de verkoop of het aantal leads tegen? Wij helpen je graag met het verbeteren van je online omgeving. Conversie optimalisatie (CRO in nerd taal) kan eenmalig, maar het is nog beter om het consistent te doen. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen je in dit traject. We doen een vrijblijvende analyse op het gebied van gebruikerservaring, techniek en conversie en doen je een passend voorstel.

Optimalisatie omvat o.a.

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Converterend vermogen
  • Google Pagespeed & SEO
  • Technische optimalisatie
  • Beveiliging
  • Performance

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op