Home / Unieke WordPress Website Laten Maken

Unieke WordPress website laten maken

 

Zoek op het internet naar mogelijkheden om je eigen website te maken en WordPress zal als een van de eerste opties tevoorschijn komen. Dit is niet voor niets! WordPress biedt een groot aantal mogelijkheden, waarmee je een website volledig naar je eigen hand kunt zetten. Daarbij heb je de keuze uit een breed scala aan templates, die eenvoudig binnen WordPress geïnstalleerd kunnen worden.

Kennismaken

Vraag jezelf af of een bestaande template de beste optie is voor je organisatie. Je wilt immers uniek zijn ten opzichte van concurrenten! Daarbij moet de stijl van je website straks aansluiten bij een bestaande huisstijl. Een WordPress website laten maken gaat zodoende verder dan het installeren van een bestaande template binnen deze basis. Interly ondersteunt je graag bij het ontwikkelen van een WordPress website of een WordPress webshop

 

Voordelen van een WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken biedt diverse voordelen. Doordat de basis al staat, kost de ontwikkeling van een website minder tijd. Zo is je online visitekaartje eerder klaar om bezoekers te ontvangen! Daarbij bespaar je op de kosten voor het laten maken van een website. Een ander belangrijk voordeel van een WordPress website laten maken zit in de onderhoudsvriendelijkheid hiervan. Doordat WordPress op een simpele manier is ingericht, kun je een website na oplevering zelf onderhouden. Technische kennis heb je hiervoor niet nodig! Enkel voor het uitbreiden van de functionaliteiten van je website kan hulp wenselijk zijn.

WordPress website met een eigen domeinnaam

Wanneer je op internet zoekt naar meer informatie over WordPress, kom je verschillende mogelijkheden tegen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gratis blog te beginnen, op een sub-domeinnaam van WordPress.com zelf. Dit is niet het idee van een WordPress website laten maken bij Interly! Wij zorgen dat het systeem achter WordPress op een losse server geïnstalleerd wordt, waarbij we de door jou gekozen domeinnaam aan deze server koppelen. Zo is voor een bezoeker niet meer te zien, dat je gebruik maakt van WordPress (waar je je overigens helemaal niet voor hoeft te schamen)!

WordPress website laten maken door Interly

Wil je ook een WordPress website laten maken voor je organisatie? Interly helpt je hier graag bij! Samen maken we een inventarisatie van de eisen waaraan je website straks moet voldoen. Op basis van deze eisen gaan we voor je aan de slag met een eerste ontwerp. Hierbij staan een aantal punten voorop:

  • We zetten in op een concreet resultaat, een website of webshop die op relatief korte termijn kan worden opgeleverd. Zo kun je al snel een volgende stap zetten met online marketing!
  • Doordat we een klein en flexibel team hebben zijn de lijntjes kort! Een snelle en soepele communicatie staan bij ons voorop.
All in one online partners

Wanneer je voor de hulp van Interly kiest, krijg je daarbij toegang tot een breed netwerk van specialisten. Denk aan content creators, designers voor een nieuwe huisstijl, enzovoorts. Samen halen we nog meer uit een WordPress website om jouw organisatie verder te helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer je meer informatie wilt over een WordPress website of WordPress webshop. We denken graag met je mee!

Ons kantoor in Leusden

Ons bureau is gevestigd aan de Philipsstraat 4b in Leusden. Met een team van 12 professionals bouwen wij dagelijks de mooiste digitale experiences voor onze opdrachtgevers. We werken voor van zzp’ers tot corporates door Nederland en Europa. Geen uitdaging is ons te gek! Wil je een website laten maken in Leusden en lijkt het je gaaf om een keer koffie te drinken voor de mogelijkheden? Daag ons uit.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op