Home / Website Laten Maken In Leusden

Website laten maken in Leusden

Maak het verschil met een WordPress website die de vindbaarheid, conversie en zo de omzet verhoogt. Wij vinden zelf dat wij de besten zijn en dat bewijzen we graag! Wil je jouw website laten maken in Leusden?  Wij staan voor je klaar.

Project bespreken

WordPress website in Leusden

We beschouwen jou als de superheld van je bedrijf: Jij hebt een onbetwiste visie en overtuiging om ergens te komen. Wij ondersteunen je graag in het optimaliseren van je online presentatie en marketing om zo een sterk fundament te bouwen met mooie resultaten als gevolg. Wij helpen je graag om vorm te geven aan je ambitie.

Wij ontwikkelen websiteswebwinkelsapplicaties en helpen ondernemers bij het vermarkten hiervan. Wij hebben meer dan 10 jaar aan expertise onder onze vleugels en adviseren je graag hoe jij het meeste uit je marketing kan halen. Ben jij een ondernemer uit Leusden en wil je graag een website laten maken? Wij helpen je graag!

Onze diensten

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunen wij ook in grafisch ontwerpGoogle marketing en social media marketing. Wij helpen veel van onze opdrachtgevers in de gehele breedte en zien daar ook het meeste resultaat uit. Je kan een fantastische website hebben, maar als deze onvindbaar is dan is er nog steeds geen resultaat.

Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Een WordPress website: makkelijk in beheer!

Wij bouwen onze websites in WordPress of volledig op maat. Soms is het vullen van een thema al genoeg voor je startende bedrijf en soms gaan we écht de diepte om een complete website te ontwikkelen. Samen met jou ontwikkelen we een passende strategie voor je website op basis van je input en doelen. Deze vertalen we in een voorstel op maat en na akkoord bouwen we het. Je krijg een persoonlijke training in het gebruik van je website zodat je deze zelf gemakkelijk bij kan houden.

Ons kantoor in Leusden

Ons bureau is gevestigd aan de Philipsstraat 4b in Leusden. Met een team van 12 professionals bouwen wij dagelijks de mooiste digitale experiences voor onze opdrachtgevers. We werken voor van zzp’ers tot corporates door Nederland en Europa. Geen uitdaging is ons te gek! Wil je een website laten maken in Leusden en lijkt het je gaaf om een keer koffie te drinken voor de mogelijkheden? Daag ons uit.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op