Home / Website Laten Maken

Je website laten maken

Een nieuwe website laten maken is een grote stap, zowel voor MKB bedrijven als grote corporates. Het is daarom fijn om te weten waar je aan toe bent.

Een traject bestaat bij ons uit 4 fases waarin we jouw idee omtoveren tot een professionele website.
Wanneer je wensen duidelijk zijn doorlopen we de strategiefase, concept & designfase, development en tot slot online activatie.
Wil je meer weten over deze fases? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Kennismaken

Jij wilt een professionele website laten maken

Bij een professionele website komt veel meer kijken dan gewoon een webdesign maken. Een mooie website is al de helft, maar jij wilt geen helft.

Als je een professionele website laat ontwikkelen besteden we samen veel moeite in het onderdeel strategie. Met een doordachte strategie weet je zeker dat je een website hebt die duurzaam resultaat levert. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

  • Marketing intake & strategie inbegerepen
  • Altijd een uniek ontwerp wat aansluit op de huistijl
  • Goed vindbaar in Google
  • Training in het gebruik na oplevering
  • Optioneel: Hosting en Technisch onderhoud
  • Optioneel: Conversie optimalisatie en online marketing
Moderne Webdesigns met de mentaliteit van toen

Moderne Webdesigns met de mentaliteit van toen

Wij ontwikkelen moderne webdesigns met de mentaliteit van vroeger. Dit houdt in dat we geen gouden bergen beloven, maar jou helpen groeien met daadkracht.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops ondersteunen wij ook in de branding en positionering van jouw bedrijf of product. Ook is onze kennis over digital design niet beperkt tot alleen webdesigns. We kunnen ook ondersteunen in app design, drukwerk, huisstijlen en nog veel meer. We helpen je dan ook graag in de gehele breedte van je online aanwezigheid.

Je kan een fantastische website hebben, maar als deze onvindbaar of slecht geoptimaliseerd is dan is er nog steeds geen resultaat.

Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Waar wil je je website laten maken?

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen we bij jouw op locatie komen, of je kan langskomen bij ons in Leusden. Hieronder staan een aantal locaties waar we vaker langskomen voor onze klanten. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan alsnog gerust contact op. We breiden deze lijst graag uit.

Wil je je website laten ontwikkelen? Wij zorgen er graag voor dat jouw website een werknemer wordt, die echt iets oplevert. Lijkt het je wat om hier een keer over te sparren? Neem dan contact met ons op!

Een WordPress website: makkelijk in beheer!

Wij ontwikkelen onze websites in WordPress. Soms is het vullen van een standaardthema al genoeg voor een startend bedrijf. Wij geloven echter in de kracht van maatwerk.

Dit betekend dat alles met de hand gemaakt wordt, maar dan online. De oude ambachtsmentaliteit toegepast op een modern beroep.

Samen met jou ontwikkelen we een passende strategie voor je website op basis van je input en doelen. Deze vertalen we in een voorstel op maat en na akkoord beginnen we de uitvoering.

Je krijg een persoonlijke training in het gebruik van je website zodat je deze zelf gemakkelijk bij kan houden. Want als de website eenmaal gebouwd is, is die makkelijk in beheer! Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij dit ook doen.

Ons kantoor in Leusden

Ons bureau is gevestigd aan de Philipsstraat 4b in Leusden. Met een team van 12 professionals bouwen wij dagelijks de mooiste digitale experiences voor onze opdrachtgevers. We werken voor van zzp’ers tot corporates door Nederland en Europa. Geen uitdaging is ons te gek! Wil je een website laten maken in Leusden en lijkt het je gaaf om een keer koffie te drinken voor de mogelijkheden? Daag ons uit.

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op