Home / WordPress Hosting

ultieme hosting en performance

Wij bieden verschillende hosting pakketten aan die variëren in kwaliteit en snelheid. Een starter hoeft geen super prijzige hosting te hebben, maar een e-commerce webshop moet natuurlijk wel goed en snel blijven draaien. Wij bieden voor elke opdrachtgever een passend pakket aan: Shared hosting en VPS hosting.

Shared hosting
Bij shared hosting deel je een stuk van de webserver met andere gebruikers. Je hebt geen vast stuk op de harde schijf (bijvoorbeeld 5GB), maar je deelt een partitie met andere gebruikers. Hierdoor kan je pakketten goedkoop aanbieden wat interessant is voor starters, maar als je een serieuze webshop of e-commerce platform hebt met veel traffic dan is dit niet voldoende. Het is mogelijk om een shared hosting te versnellen en verbeteren met caching, maar deze oplossing blijft beperkt.

VPS & Dedicated hosting
Bij VPS hosting heb je een eigen partitie op de webserver. Dit heeft als voorbeeld dat de schaalbaarheid van je bandbreedte (data gebruik) erg goed is. Als je een keer piekt qua bezoekers op je website dan is deze vorm van hosting erg flexibel en de bezoekers ervaren geen trage laadtijd. Goed voor de conversie! Daarnaast bieden wij ook Dedicated hosting aan. Dit zijn de beste en snelste servers. Denk hierbij aan grote webshops en webapplicates.

Wil je meer weten over hosting? Wij geven je graag passend advies.

Kennismaken

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op