Home / WordPress Maatwerk

WordPress maatwerk

Een WordPress plugin of API koppeling?

WordPress is zeer flexibel opgebouwd en uitermate geschikt voor de ontwikkeling van maatwerk componenten. Is er de wens om iets op maat te laten ontwikkelen, bijvoorbeeld een eigen plugin of API koppeling? Wij ontzorgen je graag en begeleiden je binnen dit traject.

In samenwerking met andere partijen bouwen de koppelingen en documenteren elke stap in een technisch document. Liever een eigen plugin? Samen gaan we op ontdekkingstocht om tot een waterdicht plan te komen voor de realisatie van je eigen plugin. Achteraf doen we de optioneel de doorontwikkeling en het onderhoud.

Side note: Wij ontwikkelen enkel plugins en koppelingen voor sites in ons eigen beheer

Kennismaken

Een aantal voorbeelden

  • Je contactformulieren koppelen met Salesforce
  • Koppeling met een vacaturebank, bijvoorbeeld HelloFlex
  • Koppeling met boekhoudpakketten, zoals Afas, Exact of Asperion
  • Een eigen plugin voor het managen van levertijden in Woocommerce
  • Een eigen plugin voor het regelen van aanbetalingen in Woocommerce

Onze Aanpak

INTAKE

The Big Bang

Wij zorgen voor een ijzersterk eindresultaat met ons bewezen BigBang Framework. De start is een interactieve workshop. Tijdens de BigBang gaan we brainstormen over 4 thema’s: De organisatie, de markt, de wensen en de marketing. Het resultaat: een concreet aanvalsplan die we pitchen in de tweede sessie.

Lees meer

MATCH

De BigBang Pitch

Wat je kan verwachten? Een BigBang pitch waar we je omver blazen met onder andere uitgebreide concepten & designs, een doordacht conversie plan en een volledige uitwerking van je wensen. In deze fase presenteren we ook de volledige offerte en de planning van het project.

Onze aanpak

THE MATCH

DESIGN

Nadat je akkoord hebt gegeven gaan we aan de slag met het design. Dit werken we uit en samen we samen bij. Ondertussen gaan we ook aan de slag met de content en optioneel het online marketing plan.

Onze aanpak

Knockout

DEVELOPMENT

Na akkoord op het ontwerp gaan onze technische mannen aan de slag met de ontwikkeling. We betrekken je bij het proces. Testen en reviewen doen we samen.

Volledige aanpak

FINISH

LIVE

De laatste zaken worden getest. Alles wordt geoptimaliseerd en je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van de website of webshop. Gaan wij ook aan de slag met de online marketing? Dan gaan we hier ook mee aan de slag.

Volledige aanpak

INTAKE

The Big Bang

MATCH

De BigBang Pitch

THE MATCH

DESIGN

Knockout

DEVELOPMENT

FINISH

LIVE

plan een strategiesessie

Sparren over jouw project?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kansen zijn? Plan een 1 op 1 in of neem contact met ons op.

Neem contact op